preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Dokumenti
POTVRDE

Poštovani roditelji/skrbnici,  

potvrde o školovanju koje se izdaju u tajništvu škole možete preuzeti
samostalno iz e-Dnevnika. 
U padajućem izborniku potrebno je odabrati svrhu izdavanja potvrde te ispisati digitalnu potvrdu o školovanju.  Potvrde su elektronički potpisane i zamjenjuju u potpunosti potvrde iz škole u svim pravnim poslovima (Zakon o provedbi Uredbe (EU) br. 910/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. srpnja 2014. o elektroničkoj identifikaciji i uslugama povjerenja za elektroničke transakcije na unutarnjem tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/93/EZ; Narodne novine broj 62/17.). 

Eko rječnik
Prikaži sve izraze koji započinju slovom:
A B C D E F G H I K M N O P R S T U V Z Ž
ili prikaži SVE izraze u rječniku (ukupno: 103)

bez opisa

Potraži izraz:
Online rječnici
 


 

Vijeće učenika

Vijeće učenika škole čine predstavnici svih razrednih odjela – odabrani predsjednici i potpredsjednici razreda. Uloga i zadaća svakog odabranog predsjednika i potpredsjednika razreda je biti primjer ponašanja drugim učenicima, njegovati prijateljstvo, iskrenost, toleranciju i prihvaćanje prema drugima. Članovi Vijeća su učenici koji su zainteresirani za sljedeće teme: ljudska prava i prava djeteta, značajke i potrebe lokalne zajednice, preventivne aktivnosti i zdrav način života, vrednovanje vlastitoga rada, razreda, učitelja i cijele škole.

Vijeće učenika promiče interese učenika i predlaže mjere za poboljšanje rada, raspravlja i daje prijedloge o svim važnim pitanjima vezanima za prava, odgovornosti, obveze i interese učenika. Svi članovi Vijeća učenika imaju prava i odgovornosti a to su: pravo odlučivanja, sloboda izražavanja, pravo glasovanja, pravo i odgovornost iznošenja stavova razrednog odjela i osobnih stavova, poticanje drugih učenika vlastitim ponašanjem na međusobni dijalog i nenasilno rješavanje sukoba.

Ove godine će Vijeće učenika započeti svoj rad kroz individualne razgovore i planiranja svih odabranih učenika s pedagoginjom a edukativni materijali će biti objavljivani na našoj školskoj web stranici.

U nastavku se nalaze ilustracija Prava djeteta i dva video uratka koja možete pogledati, s temama: Prava djeteta i Konvencija o pravima djeteta.

https://www.youtube.com/watch?v=h7V1vjiZZAM

https://www.youtube.com/watch?v=bhnxdUS7ue0

 

 

« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


ŠKOLSKO ZVONO

      

 

ŠKOLSKI JELOVNIK

 

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

 

ŠKOLSKI YT KANAL

 


Korisni linkovi

e-DNEVNIK

Upute za učenike i roditelje

 

 

DEUTSCH ONLINE

 

 EDUVIZIJA
(Portal za učenje)

 

CENTAR ZA SIGURNIJI
INTERNET

HRABRI TELEFON
"Problem je manji kad se podijeli"

 

CENTAR ZA INFORMIRANJE I
SAVJETOVANJE O KARIJERI

 

PRIJAVA I UPIS U SREDNJE ŠKOLE


Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 4. 2011.

Ukupno: 1108958
Ovaj mjesec: 4322
Danas: 3

RSS Reader
preskoči na navigaciju