ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (3.11.-7.11.)
PON
Sensia snack + banana
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Kruh s ABC sirom
ČET
Tortilja
(piletina, salata, rajčica, umak jogo)
PET Kroasana + čokoladno mlijeko 
2. TJEDAN (10.11.-14.11.)
PON  Hot-dog + naranča
UTO Pizza
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Piroška sa sirom + jogurt LGG
ČET
Palačinke s pekmezom
(jaja, brašno, šećer, mlijeko)
PET
Sendvič s tunom + jabuka
(tunjevina, kiselo vrhnje, majoneza, luk, salata)
3. TJEDAN (17.11.-21.11.)
PON
Mliječna kifla + voćni jogurt Dukatino
UTO Pizza
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Čokoladne pahuljice s mlijekom
ČET
Burek + jogurt
PET Buhtla s čokoladom + mlijeko
4. TJEDAN (24.11-28.11.)
PON
Prstići sa sirom + voćni jogurt
UTO Pizza + Cedevita
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Pašteta od piletine
(piletina, luk, vrhnje, začini)
ČET
Lepinja sa šunkom i sirom + Juicy 100% naranča
PET
Kruh s namazom od lješnjaka + mlijeko

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

1. TJEDAN (3.11.- 7.11.)
PON Pileći medaljoni, fino varivo, pecivo
UTO Krpice za zeljem, cordon bleu, pecivo
SRI Grašak s junetinom, svježi krastavci, pecivo
ČET Batak, krumpir tijesto, kupus salata, pecivo
PET Riblji štapići, špinat na mlijeku, pecivo

 

2. TJEDAN (10.11.-14.11)
PON Svinjski paprikaš s mahunama, pecivo
UTO Špagete bolognese, kupus salata, pecivo
SRI Fino varivo, ćevapi, pecivo
ČET Svinjski rižoto, kiseli krastavci, pecivo
PET Grah varivo, pecivo
3. TJEDAN (17.11.-21.11.)
PON Juneći gulaš, tijesto, cikla, pecivo
UTO Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
SRI Papikaš mahune, pecivo
ČET Juha, bečki odrezak, rizi bizi, kupus salata, pecivo
PET Tijesto sa sirom, svježi krastavci, pecivo
4. TJEDAN (24.11.-28.11.)
PON Fino varivo, pileći medaljoni, pecivo
UTO Juha, pileći batak, zeleni rižoto, pecivo
SRI Ćevapi, restani krumpir, kupus salata, pecivo
ČET Pečeni batak, pekarski krumpir, svježi krastavci, pecivo
PET Grah varivo, pecivo
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content