ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (5.5.- 9.5.)
PON  Čoko-lješnjak kroasana + mlijeko
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI

Kruh s maslacem i medom + voće
ČET

Tortilje
(piletina, sir gauda, umak vrhnje, krastavci)
PET
Pereca + jogurt 
2. TJEDAN (12.5.-16.5.)
PON
Hrenovka u tijestu + voće
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Sendvič s tunjevinom
(tunjevina, sir, salata, kiselo vrhnje, rajčica)
ČET
Lepinja sa šunkom i sirom + Juicy 100 %  naranča 
PET Muffin
3. TJEDAN (19.5.-23.5.)
PON Sendvič s piletinom + Cedevita
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Kruh s ABC sirom + voće
ČET
Palačinke s čokoladom + mlijeko
PET Zvrk sa špinatom i sirom + jogurt
4. TJEDAN (26.5.-30.5.)
PON Krofna s marmeladom + mlijeko
UTO Pizza
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Sendvič + voće + voda
ČET NENASTAVNI DAN – DAN ŠKOLE
PET NERADNI DAN – DAN DRŽAVNOSTI

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

1. TJEDAN (5.5.- 9.5.)
PON Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
UTO Juha, pileći medaljoni, pire krumpir, salata, pecivo
SRI Bečki odrezak, rižoto, salata
ČET Paprikaš mahune, pecivo
PET Juha, tijesto s krumpirom, salata, pecivo

 

2. TJEDAN (12.5.-16.5.)
PON Paprikaš mahune, pecivo
UTO Juha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
SRI Tjesto s mesom, salata, pecivo
ČET Svinjski rižoto, salata, pecivo
PET Riblji štapići, blitva-krumpir, pecivo
3. TJEDAN (19.5.-23.5.)
PON Grašak varivo s hrenovkama, pecivo
UTO Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
SRI Grah, kobasica, kruh
ČET Juha, Bečki odrezak, rižoto, salata
PET Tjestenina sa sirom, pecivo
4. TJEDAN (26.5.-30.5.)
PON Junetina s graškom, pecivo
UTO Špagete Bolognese, salata, pecivo
SRI Pileći medaljoni, rizi-bizi, salata, pecivo
ČET NENASTAVNI DAN – DAN ŠKOLE
PET NERADNI DAN – DAN DRŽAVNOSTI
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content