ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (3.3.- 7.3.)
PON  Sensia snack + banana
UTO Krofna s čokoladom
SRI Kruh sa ABC sirom
ČET
Tortilje 
(piletina, salata, rajčica, umak jogo)
PET
Kroasana + čokoladno mlijeko
2. TJEDAN (10.3.- 14.3.)
PON Hot-dog + naranča
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Sendvič + jogurt LGG
ČET
Palačinke s pekmezom
(jaja, brašno, šećer, mlijeko)
PET Sendvič tuna + jabuka
(tunjevina, kiselo vrhnje, majoneza, luk, salata) 
3. TJEDAN (17.3.-21.3.)
PON Mliječna kifla + voćni jogurt Dukatino
UTO Pizza + jabuka
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Piroška sa sirom
ČET
Topli sendvič
(sir gauda, pureća šunka, jaja, vrhnje)
PET Buhtla s čokoladom + mlijeko
4. TJEDAN (24.3.-28.3.)
PON Prstići sa sirom + voćni jogurt
UTO Pizza + Cedevita
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Pašteta od piletine
(piletina, luk, vrhnje, začini)
ČET Lepinja sa šunkom i sirom + Juicy 100 % naranča 
PET Kruh s namazom od lješnjaka + mlijeko 

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

1. TJEDAN (3.3.- 7.3.)

 

PON Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
UTO Varivo od kelja, Cordon bleu, pecivo
SRI Juha, pileći medaljoni, pire krumpir, pecivo
ČET Špageti bolognese, salata, pecivo
PET Riblji štapići, blitva krumpir, pecivo
2. TJEDAN (10.3.- 14.3.)
PON Grašak varivo s hrenovkom, pecivo
UTO Juha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
SRI Svinjski rižoto, salata, pecivo
ČET Paprikaš mahune, pecivo
PET Grah varivo, kobasica, pecivo
3. TJEDAN (17.3.- 21.3.)
PON Krpice sa zeljem, Cordon bleu, pecivo
UTO Fino varivo, pljeskavica, pecivo
SRI Juha, pileći medaljoni, restani krumpir, salata, pecivo
ČET Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
PET Juha od rajčice, tjestenina sa sirom
4. TJEDAN (24.3.- 28.3.)
PON Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
UTO Junetina s graškom, pecivo
SRI Juha, Bečki odrezak, rižoto, salata
ČET Tijesto s mesom, salata, pecivo
PET Juha, tijesto s krumpirom, salata, pecivo
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content