ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (8.9.- 12.9.)
PON  Perec i jogurt
UTO Pizza + sok
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Zdravi sendvič
(pecivo kukuruzno, sir, pureća šunka, svježi krastavac)
ČET
Palačinke s čokoladom
PET
Štangica malina-vanilija + mlijeko
2. TJEDAN (15.9.-19.9.)
PON
Kroasana čoko lješnjak+ mlijeko 
UTO Pizza + sok
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Integralni sendvič s pilećim prsima
ČET
Lepinja sa sirom + Cedevita
PET Zvrk sa sirom + jogurt 
3. TJEDAN (22.9.-26.9.)
PON
Pecivo s hrenovkom + mlijeko 
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Topli sendvič + jogurt
ČET
Tortilje + jabuka 
PET Palačinke s pekmezom
4. TJEDAN (29.9.-3.10.)
PON
Muffin + mlijeko
UTO Pizza + sok
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Zvrk piletina i jogurt
ČET
Hot dog sa sirom
PET Kroasan + čokoladno mlijeko 

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

1. TJEDAN (9.9.- 12.9.)
UTO Pileći medaljoni, restani krumpir, salata, pecivo
SRI Bečki odrezak, rizi bizi, salata
ČET Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
PET Juha, krpice sa zeljem, riblji štapići, pecivo

 

2. TJEDAN (15.9.-19.9.)
PON Paprikaš mahune, pecivo
UTO Juha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
SRI Pileći medaljoni, restani krumpir, salata, pecivo
ČET Pečeni batak, fino varivo, pecivo
PET Pohani sir, zeleni rižoto, kruh
3. TJEDAN (22.9.-26.9.)
PON Svinjski rižoto, salata, pecivo
UTO Junetina s graškom, pecivo
SRI Špageti bolonjez, salata, pecivo
ČET Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
PET Grah, kobasica, kruh
4. TJEDAN (29.9.-30.9.)
PON Paprikaš s mahunama, pecivo
UTO Juha, bečki odrezak, riža, salata
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content