ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (1.4.- 4.4.)
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI

Kruh s maslacem i medom + mlijeko
ČET

Tortilje + voće
(piletina, sir, kiselo vrhnje, kiseli krastavci)
PET
Pita s krumpirom + jogurt 
2. TJEDAN (7.4.-11.4.)
PON
Sendvič s piletinom + Cedevita 
(piletina, fino pecivo, sir gauda, vrhnje) 
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Cornflakes s mlijekom 
ČET
Palačinke s čokoladom + mlijeko
PET Slani klipić sa sirom
3. TJEDAN (14.4.-18.4)
PON Lepinja sa šunkom i sirom
UTO Pizza + jabuka
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Štrudla s malinom i vanilijom
ČET
ODMOR UČENIKA
PET ODMOR UČENIKA
4. TJEDAN (21.4.-25.4.)
PON ODMOR UČENIKA
UTO Pizza + Cedevita
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Kruh s ABC sirom + voće
ČET Hrenovka u tijestu + Juicy 100 % jabuka 
PET Muffin jabuka + čaj
5. TJEDAN (28.4.-30.4.)
PON Pereca + jogurt
UTO Pizza + Cedevita
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI
Kruh s maslacem i medom + mlijeko

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

JELOVNIK ZA TRAVANJ JE U IZRADI!

1. TJEDAN (1.4.-4.4.)
UTO Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
SRI Krpice sa zeljem, Cordon bleu, pecivo
ČET Fino varivo, pljeskavica, pecivo
PET Riblji štapići, blitva krumpir, pecivo

 

2. TJEDAN (7.4.-11.4.)
PON Grašak varivo s hrenovkom, pecivo
UTO Juha, pileći medaljoni, restani krumpir, salata pecivo
SRI Svinjski rižoto, salata, pecivo
ČET Paprikaš mahune, pecivo
PET Juha, tijesto s krumpirom, salata, pecivo
3. TJEDAN (14.4.-18.4.)
PON Tijesto s mesom, salata, pecivo
UTO Juha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
SRI Juha od rajčice, tijesto sa sirom
ČET ODMOR UČENIKA
PET ODMOR UČENIKA
4. TJEDAN (21.4.-25.4.)
PON ODMOR UČENIKA
UTO Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
SRI Junetina s graškom, pecivo
ČET Juha, bečki odrezak, rizi-bizi, salata
PET Pohani sir, krumpir-blitva, pecivo
5. TJEDAN (28.4.-30.4.)
PON Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
UTO Špagete Bolognese, salata, pecivo
SRI Juha, pileći medaljoni, špinat, pecivo
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content