ŠKOLSKA KUHINJA

MARIO BOŠNJAK, kuhar

ELIZABETA PERIĆ, kuharica

Škola sudjeluje u nacionalnoj strategiji Školska shema voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Učenici, uz užinu, jednom tjedno dobiju voće (jabuka ili kruška) te mliječne proizvode (mlijeko ili jogurt).

JELOVNIK- UŽINA

1. TJEDAN (2.6.- 6.6.)
PON  Cornflakes s mlijekom
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI

Pecivo sa sirom + jagode
ČET
Štrudla s jabukama
PET
Kroasana + mlijeko
2. TJEDAN (9.6.-13.6.)
PON
Meksička pita + Juicy 100 %  naranča
UTO Pizza 
(50% integralno brašno, rajčica, sir gauda, šunka za pizzu, origano)
SRI Muffin
(jaja, brašno, šećer, cimet, jabuke, mlieko)
ČET
Jastučići sa šunkom i sirom + voda
PET Kukuruzni prutić

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

1. TJEDAN (2.6.- 6.6.)
PON Krpice sa zeljem, Cordon bleu, pecivo
UTO Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
SRI Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
ČET Juha, krumpir s tijestom, salata. pecivo
PET Pohani sir, špinat, pecivo

 

2. TJEDAN (9.6.-13.6.)
PON Juha, tijesto s mesom, salata, pecivo
UTO Paprikaš mahune, pecivo
SRI Ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
ČET Juha, svinjski rižoto, salata, pecivo
PET Riblji štapići, blitva-krumpir, pecivo
NOVOSTI U JELOVNIKU

NOVOSTI U JELOVNIKU

Naši kuhari, Elizabeta i Mario, pravili su paštetu od tune koja se učenicima jako svidjela.Na slikama, osim paštete, možete vidjeti izradu tjestenine od durum pšenice koju su naši učenici jeli u kombinaciji sa sirom. Naše vrijedne kuhare učenici su nagradili praznim...

Pročitajte više
Skip to content