preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica
Dokumenti
POTVRDE

Poštovani roditelji/skrbnici,  

potvrde o školovanju koje se izdaju u tajništvu škole možete preuzeti
samostalno iz e-Dnevnika. 
U padajućem izborniku potrebno je odabrati svrhu izdavanja potvrde te ispisati digitalnu potvrdu o školovanju.  Potvrde su elektronički potpisane i zamjenjuju u potpunosti potvrde iz škole u svim pravnim poslovima (Zakon o provedbi Uredbe (EU) br. 910/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. srpnja 2014. o elektroničkoj identifikaciji i uslugama povjerenja za elektroničke transakcije na unutarnjem tržištu i stavljanju izvan snage Direktive 1999/93/EZ; Narodne novine broj 62/17.). 

Eko rječnik
Prikaži sve izraze koji započinju slovom:
A B C D E F G H I K M N O P R S T U V Z Ž
ili prikaži SVE izraze u rječniku (ukupno: 103)

bez opisa

Potraži izraz:
Online rječnici
Vijesti

Radionice_ obilježavanje 160. obljetnice škole

U ponedjeljak, 5. lipnja, učenici i učitelji naše škole sudjelovali su na radionicama povodom obilježavanja 160. obljetnice rada škole. Učenici su se rasporedili na filmskojjezično-novinarskojinformatičkoj i likovnoj radionici te biciklijadi.

U nastavku pročitajte informacije o pojedinačnim radionicama prikupljene od strane naših malih novinara, učenica 5.a razreda Kiare Posavac i Lare Županić te učenica 7.a razreda Mihaele Hajnal i Paule Gardaš te pogledajte fotografije.

 

JEZIČNO-NOVINARSKA RADIONICA

Učenici su prikupljene upitnike o članovima obitelji koji su pohađali našu školu kao i pristigle fotografije uobličili u plakat na engleskom jeziku. Tako su saznali zanimljive zgode djelatnika i bivših učenika škole.
Dio učenika je posjetio ostale radionice i proveo kratke intervjue s voditeljima i učenicima.

Voditelji: Branka Vulić               
Sudjelovali: Dino Pašalić, Ivona Šarić

INFORMATIČKA RADIONICA

Uz pomoć internet stranice microbit.org, mBot-a i mikroračunala Micro:bit učenici 5. i 6. razreda s lakoćom su učili programirati te su se pri tome i dobro zabavili. Učenici su kroz radionicu razvijali digitalnu i znanstvenu pismenost, tehnoloških i ostalih kompetencija u okviru STEM područja.

Voditelji: Sonja Maričić, Ivica Rumora, Alen Lovrić

BICIKLIJADA

Blagoslovljeni ugodnim vremenom, odjeveni u laganu odjeću i s ruksakom na leđima, učenici i nastavnici zaputili su se biciklima prema Bilju.

Voditelji: Branka Stojković              

Sudjelovali: Ivana Prus, Jasna Findrik, Anita Midžić Topalović, Marin Kovačević, Vanja Andričević i Iva Smažil

LIKOVNA RADIONICA

Osim što su svjedočili zanimljivom i poučnom predavanju gosta iz Indije koji im je pokazao čari origami umjetnosti, učenici su izrađivali tri zastave: dvije zastave koje svojim motivima obilježavaju 160. obljetnicu osnutka naše škole te zastavu u čast našem poznatom bivšem učeniku Borivoju Dominikoviću.

 Voditeljica: Nevenka Mudri Mušanić

1.A RAZRED

Učenici 1.a razreda izrađivali su prospekte s informacijama o velikanima naše škole koje su zatim dijelili zainteresiranim prolaznicima.

Voditeljica: Kata Akšamović

1.B, 2.A, 2.B I 4.B RAZRED

Učenici su u sklopu likovne radionice na platna oslikavali školske motive u svrhu izrade velikih zastava koje su postavljene na zgradi škole te u dvorani škole prilikom svečane priredbe koja se održala 6. lipnja.

Uz oslikavanje zastave, učenici 2.B. razreda su uspoređivali školu nekada i sada, kako se zvala naša škola u prošlosti i koje poznate osobe su je pohađale te su napravili prigodan plakat u obliku škole.

Voditeljica: Nevenka Mudri Mušanić
Sudjelovale: Ljerka Žulj, Višnja Šustek i Viktorija-Silvija Roguljić, Gordana Gütler

3.A RAZRED

Na Trgu pape Ivana Pavla II. učenici 3.a razreda vožnjom po poligonu pokazali su spretnost i svoje biciklističke vještine. Pri tom su se upoznali s prednostima bicikliranja u gradu kao i sigurnom ponašanju u prometu.

Voditeljica: Gordana Moka

3.B RAZRED

Učenici 3.b razreda izrađivali su straničnike sa zanimljvim školskim motivima. Nakon što su straničnike plastificirali, dio su podijelili zainteresiranim prolaznicima, dok su drugi dio podijelili roditeljima na školskoj priredbi.

Voditeljica: Suzana Barišić

4.A RAZRED

U blizini dječjeg igrališta LEGOS učenici 4.a razreda imali su razredno natjecanje u četiri različite discipline. Dječaci i djevojčice natjecali su se odvojeno. Bacali su vortex, preskakali uže, utrkivali se i skakali u dalj, a na kraju su ovaj sportom i zabavom ispunjen dan zaokružili nogometom i graničarom.

Voditeljica: Marina Kristek

4.C RAZRED

Učenici 4.c razreda izradili su straničnike koje su oslikali različitim likovnim tehnikama istaknuvši važne podatke o našoj školi. Plastificirali su ih te ih dijelili prolaznicima upitavši ih nekoliko pitanja o našoj školi i gradu. Osim toga, potezali su konopac, te odigrali različite igre u koje su se priključili i prolaznici.

Voditeljica: Marica Mršo

IZLOŽBA “IZ POVIJESTI ŠKOLSKE KNJIŽNICE: BAŠTINA ZA BUDUĆNOST”

Nastavnica hrvatskog jezika Dubravka Lišić i knjižničarka Dora Sabo su u holu škole, uz pomoć učenika Karla Balića iz 6.a razreda, postavile izložbu najstarije knjižne građe naše školske knjižnice. Knjige koje sadrže značajne posvete uglavnom datiraju iz druge polovice 19. i početka 20. stoljeća. Izložba je za sve zainteresirane i dalje dostupna.

Tekst uz izložbu pripremila: Dubravka Lišić
Izbor građe i priprema: Dubravka Lišić i Dora Sabo
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dora Sabo   datum: 12. 6. 2023.

« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


ŠKOLSKO ZVONO

      

 

ŠKOLSKI JELOVNIK

 

ŠKOLSKA KNJIŽNICA

 

ŠKOLSKI YT KANAL

 


Korisni linkovi

e-DNEVNIK

Upute za učenike i roditelje

 

 

DEUTSCH ONLINE

 

 EDUVIZIJA
(Portal za učenje)

 

CENTAR ZA SIGURNIJI
INTERNET

HRABRI TELEFON
"Problem je manji kad se podijeli"

 

CENTAR ZA INFORMIRANJE I
SAVJETOVANJE O KARIJERI

 

PRIJAVA I UPIS U SREDNJE ŠKOLE


Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 4. 2011.

Ukupno: 1094308
Ovaj mjesec: 2189
Danas: 108

RSS Reader
preskoči na navigaciju